Announcement

Collapse
No announcement yet.

Skumt ljud vid gaspådrag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Skumt ljud vid gaspådrag

    Hej!

    Bilen (marea 1.8ELX -98) var på service för nån vecka sedan. Det byttes oljor, filter tändstift mm. Det konstiga är att bilen låter helt annorlunda än tidigare. När man trampar halvhårt/hårt på gasen så låter det mycket mer än tidigare och med ett helt annat ljud. Det är nåt dovt, burkigt ljud. Svårt att förklara hur det låter naturligtvis, men hoppas nån förstår.

    Ok att det kan låta lite annorlunda när man byter luftfilter, men han har bara använt vanligt standardfilter som satt på innan.

    Det låter inte konstig när jag varvar motorn utan nån växel i, däremot låter det på alla växlar vid lite hårdare acc än vanligt.

    Dessutom så "rycker/hoppar" bilen fram ibland vid krypkörning, vilket den inte gjorde innan. Dock väldigt sällan.

    /Henrik

  • #2
    Har ingen aning om vad det kan vara men om det var en seriös verkstad som gjorde servicen så borde dom ha garanti på jobbet.
    det är bara att gå in o slå näven i bordet. Helst ska du få en låne bil när du lämnar in din egen då det är deras fel. För du är ju verkligen i "AKUT" behov av bilen på jobbet och så där kan man ju inte köra. I värsta fall får du hota med "Sverker Olofsson" på Plus. :P

    Lycka till
    aaa hej fan...

    Comment

    Working...
    X