Announcement

Collapse
No announcement yet.

K: Punto trim / hjälp sökes!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • K: Punto trim / hjälp sökes!

    Raderat
    Last edited by Christer H; 14 September 2010, 04:01.

  • #2
    Jag kan varmt rekomendera Dalhems. Gå in på deras hemsida och beställ katalogen då hemsidan inte är så bra!
    Där finns Progressiv bränsletrycks regulator, pysventil. dumpar... En mängd av olika laddtrycksmätare ( i huvudsak autometers sortiment) de är kanske en hundring dyrare än billigare sorter men de är riktigt bra . Har själv en i fiaten och en i bmw:n !
    Kan säga att du har börjat i rätt ände . Avgas, sportfilter är väl det viktigaste att starta med . Luft in kräver avgaser ut ! Med ett chip har du säkert sträckt spridarna . kanske till max?? samt optimerat tändningen för 98 oktan. Med en grad högre tändning kan man hitta 20-40hk ibland beroende på motortyp och trimmningsgrad. Med en prog.b. kan man ytterliggare ge lite soppa. mer ladd=högre soppatryck. Vill du höja mkt ska du ta en 1:4 annars brukar 1:2 räcka. pysventilen hjälper dig att få ett stabilt laddtryck på alla växlar. Dock försvinner laddtrycksbegränsningen på ettan vilken käkar däck ;-)
    Lycka till ! Ciao !
    ¤TOGGEX¤

    Comment


    • #3
      tjenare, går i samma tankar på min Punto, har beställt ett chip från england, vet du vilket nummer du har på din ECU, de har utförsäljning nu och de kostar under 2000:- för ett sk. seb chip, om du hört talas om dem förut.
      Kolla in www.puntosports.co.uk

      F.Ö. är GT-na mycket populära där!
      /Hörs Fredrik
      Fiat Punto GT - Turbo for fun

      Comment

      Working...
      X